گیفت های پژوهشی

به منظور حمایت از دانشجویان در انجام فعالیت های پژوهشی، کمیته تحقیقات دانشجویی بابت ثبت طرح های پژوهشی گیفت هایی را، مازاد بر پرداخت حق الزحمه انجام طرح، درنظر گرفته است. کمیته تحقیقات دانشجویی از مراحل ابتدایی ثبت طرح پژوهشی تا مراحل پایانی آن که منتج به تولید مقاله می شود، همواره راهنمای دانشجویان بوده و در کنار ایشان باقی می ماند.

گیفت ثبت و ارسال طرح های پژوهشی به شرح ذیل می باشد:

– جایزه ثبت اولین طرح پژوهشی، ۲ میلیون ریال (دویست هزار تومان)

– جایزه ثبت دومین طرح پژوهشی، ۴ میلیون ریال (چهارصد هزار تومان)

– جایزه ثبت سومین طرح پژوهشی، ۶ میلیون ریال (ششصد هزار تومان)

علاوه بر گیفت طرح پژوهشی، حق التشویق چاپ مقاله نیز برای دانشجویان درنظر گرفته شده است. در چاپ مقالات، دانشجویان باید درنظر داشته باشند جایزه چاپ مقاله درصورتی به آنان تعلق میگیرد که افیلیشن خود را به درستی در مقاله درج نمایند. جهت آگاهی از نحوه صحیح درج افیلیشن بر روی لینک زیر کلیک کرده و قسمت نحوه ي صحيح درج وابستگي سازماني دانشجویان در مقاالت فارسي و انگليسي را مطالعه فرمایید.

– نحوه درج افیلیشن

– شیوه نامه تشویق مقالات

– فرایند ثبت و ارسال طرح در سامانه پژوهشی (پژوهان)

– فرایند ثبت مقالات چاپ شده در سامانه