بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت

05FC8B10-B86D-4465-A5F2-B0B73B829476

سامانه ویزیت که در راستای دسترسی آزاد به اطلاعات حوزه سلامت طراحی شده است حاوی چند صد میلیون گراف از وضعیت شاخص های حوزه سلامت در کشور است که با استفاده از علم مصور سازی اطلاعات، سعی بر ارائه اثربخش این اطلاعات دارد. اطلاعاتی از قبیل عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر، بار بیماریها – علل مرگ و وضعیت سرطان بخشی از اطلاعات موجود در این سامانه است.

به مناسبات برگزاری بزرگ ترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت، کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بر آن شد که وبیناری برای آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید و علاقه مندان با سامانه ویزیت و این رویداد برگزار کند.

در این وبینار جناب آقای دکتر فتاحی (مسئول تولید محتوای سامانه) به طور کامل سامانه ویزیت (اولین سامانه مصور سازی اطلاعات سلامت) و بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت (نحوه شرکت و جوایز) معرفی خواهند کرد.

تاریخ : پنجشنبه ۲۵ مهر ماه ۹۸
ساعت: ۱۰ تا ۱۱